torsdag 4 juni 2009

Onsdag och Torsdag

Igår så ägnade jag först dagen åt att bara ta det lugnt sedan så ringde Jens som ville att vi skulle dricka lite hemma hos Assar och ta det chill. Jag skrev till Jens att han skulle komma hem till mig så kunde vi sedan gå hem till honom så att jag kunde hjälpa hans mamma med hennes hemsida och sedan kunde vi gå till Assar efter det.

Jag pratade i telefon med Therese i någon/några timmar och Jens tyckte tydligen att det inte gick att få tag på mig så han gick hem till Assar direkt istället för att komma hit som jag sagt. Så då satt jag och pratade i telefon med Therese samtidigt som jag sorterade lite röda Magickort. Hann med att sortera klart alla röda kort och sätta in de "bättre" i en pärm så nu har jag bara fyra färger kvar att fixa. :p Haha. Kommer ta sin tid men jag kommer nog ha rätt så mycket tid i sommar som jag kan ägna åt just det.

Sedan lade jag och Therese på och jag tog och gick hem till Assar för att hålla dem sällskap, jag tog med mig gitarren så kunde jag sitta och spela där borta. Övning ger färdighet så jag spelar på som en tok så gott som varje dag så snart kommer jag vara mycket bättre än jag är nu. Märker redan nu att jag blivit mycket bättre. =) Måste dock lära mig att plocka snabbare och även att alla strängar låter lika mycket när jag plockar för annars blir ackorden ogiltiga.

Väl hemma hos Assar så hittar jag Assar vid datorn och Jens vid tv:n. Assar kollade på Hentai för skojs skull så kvällen slutade med att Assar, jag och Jens satt och kollade på Hentai medan webbkameran var igång och jag och Jens drack Champange, öl och vin. Vi gick även ut på baksidan och spelade lite kort och satt och gungade i hammocken.

Runt klockan ett på natten så ville Assar gå och lägga sig så då gick jag och Jens hem till mig och tog det lite chill och drack lite öl och grogg. Vi satt mest och snackade förhållande, sexställningar och sådant shit. ;) Sedan spelade vi även lite Chicken Invaders och efter inte allt för lång stund så började jag bli trött i mössan och så skickade jag hem Jens och så lade jag mig och sov.

Jag vaknade flera gånger på morgonen men var för trött för att gå upp så låg kvar i sängen fram till en två-tre någon gång. Så detta var ju inte helt bra för hur ska jag nu kunna somna i tid ikväll som jag skulle behöva då jag tar studenten imorgon.

Dagen har jag i alla fall ägnat åt att spela en del gitarr och sitta vid Tribal Wars och Svenska Magic. Jag tog mig även friheten att laga i ordning pannkakor till oss barn i familjen och så gick jag med soporna och sådant tråkigt. Sedan fram till kvällningen runt 20:30 så gick jag med hunden tillsammans med Fern som nyligen hade dykt upp. På vägen hem efter promenaden så tittade vi in på Tempo, matvarubutiken här i Frövi som jag alltid handlar på, och köpte en dosa snus så att jag slipper krångla med sådant imorgon.

Sedan när vi kom hem igen så spelade vi lite Magic och jag vann varenda gång, fast det var otroligt jämnt ena gången men jag vann och hade bara ett liv kvar. :D Sen efter vi spelat Magic så stack Fern hem och jag tog mig friheten att sköta Tribal Wars. Dock har jag slarvat så otroligt mycket på Tribal Wars nu, jag är inloggad rätt så mycket men jag gör ingenting. Jag loggar in och bygger byggnader i mina byar och ibland även trupper men jag läser aldrig i forumet så jag skulle egentligen offra en två timmar någon dag och bara nöta igenom forumet som en tok men jag orkar aldrig. =( Jag är diplomat men har ingen större koll på vad som händer i forumet och med stammen. Sedan är jag ju även gruppledare för en 14st spelare men läser inte vår forumdel och ordnar inga offensiver för gruppen eller någonting sådant så jag borde egentligen avsäga mig jobbet som diplomat och jobbet som gruppledare tills jag får tillbaka gnistan. Dock är väl Therese rätt så glad över att jag inte nördar lika mycket längre för nu får ju hon mer tid med mig. =)

Nej nu är det dags att sova tycker jag, får se om jag lägger mig på en gång eller om jag tar och spelar lite mera gitarr först och sedan lägger mig för att sova. Får ju inte direkt försova mig imorgon för då blir det ju kaos. Tänkte dock skriva två halvkorta inlägg innan jag ska sova också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida